Valvonta- ja hälytysjärjestelmät Rovaniemeltä koko Suomeen

PCS Engineering Oy tarjoaa toimivat ja luotettavat valvonta- ja hälytysjärjestelmät teollisuuden ja muiden yritysten tarpeisiin. Palvelemme yrityksiä ympäri Suomen Rovaniemen toimipisteeltämme käsin. Tartumme mielellämme myös ulkomaisiin toimeksiantoihin.

Ota yhteyttä

Toimintavarmalla ja tallentavalla valvonta- ja hälytysjärjestelmällä varmistat yrityksesi toimitilojen jatkuvan ja aukottoman turvallisuuden. Turvallisuustason kasvattamisen lisäksi tallentava valvonta myös ennaltaehkäisee rikoksia sekä ilkivaltaa ja helpottaa sattuneiden vahinkojen selvittämistä. PCS Engineering Oy tarjoaa pilvipohjaiset ratkaisut esimerkiksi erilaisten teollisuushallien ja muiden toimitilojen valvontaan.

Pilvipohjainen tallentava kameravalvonta

Tarjoamme yrityksille kameravalvontajärjestelmät kattavana kokonaisuutena, joka käsittää kaiken aina suunnittelusta asennukseen ja tarvittaviin huoltoihin. Suunnittelemme suurten ja haastavienkin kohteiden kokonaisvaltaisen valvonnan aukottomaksi kokonaisuudeksi.

 

Livekuvaa sekä paikallisesti että pilvipalveluun tallentavat järjestelmämme helpottavat huomattavasti erilaisten epäselvien tapausten, kuten sattuneiden vahinkojen, rikosten tai ilkivallan, selvittelyä. Pilvipalveluun tallennettuihin materiaaleihin on vaivaton pääsy tietokoneella sekä puhelimella, missä ikinä oletkin. Kameravalvonta voi tallentaa livekuvaa jatkuvasti, tai tallennus voidaan asettaa toimimaan esimerkiksi ajastuksen tai liiketunnistimen pohjalta.

Tutustu myös teollisuusautomaatioon

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kysy lisää yrityksesi tarpeita parhaiten vastaavasta valvonta- ja hälytysjärjestelmästä ottamalla meihin yhteyttä. Laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen järjestelmän kokonaiskuluista, aina suunnittelusta asennukseen. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Palvelemme teollisuuden toimijoita ympäri Suomen ja tarvittaessa myös ulkomailla.

Kaikki yhteystietomme

Hälytysjärjestelmällä lisäturvaa

Meiltä voit tilata lisäksi hälytysjärjestelmän yrityksesi toimitilojen lisäturvaamiseksi. Suunnittelemme hälytysjärjestelmän vastaamaan toimitilojesi vaatimuksiin kattavasti ja asennamme laitteet vuosien vahvalla ammattitaidolla.

 

Asentamallamme järjestelmällä voidaan suojata tehokkaasti rakennuksen ulkokuori ja sisätilat, kuten irtaimet esineet ja laitteet. Yhdessä tallentavan kameravalvonnan kanssa hälytysjärjestelmä lisää turvallisuutta yrityksesi toimitiloissa merkittävästi.

Meiltä myös sähkösuunnittelun palvelut